<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Partnership Manager til implementering af klimapartnerskaber

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Denmark - Europe
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 12/02/2010
Company Name Dong Energy
Contact Name
Website Further Details / Applications
Dong Energy logo
Also Listing:
Description

Langt de fleste virksomheder har fokus på omkostninger og image. Og flere og flere forstår værdien af energioptimering og klimaansvarlighed. Det kræver nytænkning, og er samtidig et ideelt udgangspunkt for at skabe vækst og innovation. Et klimapartnerskab med DONG Energy tager udgangspunkt i at realisere en fælles klimavision, der bygger på parternes klimamål og CSR-strategier.

I DONG Energy har vi mange af de kompetencer, der skal til for at løse nogle af verdens klimaudfordringer; specialister inden for effektiv anvendelse af energi, effektiv produktion af energi, vedvarende energi og forskning og udvikling inden for energiområdet.

Vi stiller disse kompetencer til rådighed for vores klimapartnere, og du vil som partnership manager skulle samarbejde med vores specialister om at realisere klimamålene hos vores klimapartnere.

Ansvar og arbejdsopgaver
Vi søger en erfaren programleder, som vil blive tilknyttet vores team af dygtige partnership managere i afdelingen Strategiske Partnerskaber. Afdelingen spiller en central rolle i forhold at implementere og udvikle klimapartnerskaberne. Vores ansvarsområder omfatter bl.a. at

• føre en åben og konstruktiv dialog med kunden med henblik på at formulere en fælles vision, identificere samarbejdsmuligheder og koordinere de efterfølgende indsatser
• være det interne bindeled mellem kunden og DONG Energy i forhold til implementering og udvikling af klimapartnerskabsaktiviteter
• sikre, at aktiviteterne skaber værdi for kunden for DONG Energy samt bidrager til et bedre klima

Afdelingen har bred kontakt til hele DONG Energy koncernen og samarbejder med specialister fra mange fagområder.

Du vil oparbejde en portefølje af klimapartnerskaber med det formål at koordinere implementering og udvikling. Du vil hurtigt få et bredt netværk i DONG Energy og få indsigt i mange af vores spændende aktiviteter. Det forventes, at du har flair for at se nye forretningsmuligheder, har sans for tekniske løsninger og forstår vores kunders klimadagsorden. Derfor er det vigtigt at du har konkrete erfaringer med kunderådgivning, kundeprocesser og i en eller anden form har beskæftiget dig med CSR.

Din profil
Du har en videregående teoretisk uddannelse på kandidatniveau og flere års erfaring med gennemførelse af komplekse projekter. Fra dine tidligere ansættelser kan du dokumenterer erfaringer med forhandlinger og forretningsudvikling, og derigennem synliggøre at du ville evne at koble DONG Energys viden med vores partneres særlige behov. Du kan begå dig på direktionsniveau, hvor du har gennemslagskraft i forhold til visionsskabelse, ligesom du mestrer den praktiske implementering og opfølgning.

Som person er du god til at skabe netværk og kommunikerer effektivt. Du er god til at se nye forretningsmuligheder, som du udvikler på en systematisk og organiseret måde. Du har fokus på kundens behov og tilfredshed og finder en løsning, hvis der opstår problemer. Du motiveres af klimadebatten og trives i en forretning i forandring.

Vi tilbyder
En alsidig rolle i et energisk, humørfyldt og uformelt team bestående af 6 kompetente kollegaer. Der bliver lagt vægt på både faglige udfordringer, personlig udvikling, trivsel og work life balance, og der er stor mulighed for selv at præge afdelingens udvikling. Arbejdsmiljøet bygger i høj grad på fleksibilitet, selvstændighed og tillid, hvor det forventes du selv styrer og planlægger din dagligdag og hvor det altid er muligt at få hjælp og sparring fra kollegerne.
Vi tilbyder særdeles attraktive rammer på vores lokation i Gentofte, hvor du kommer til at spise frokost i en af Danmarks bedste kantiner omgivet af lyse og skønne café miljøer i vores atriumgård. Vi tilbyder pension og forsikringsordning, løn efter kvalifikationer, adgang til fitnesscenter samt en meget aktiv personaleforening.

Kontakt os
Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Christian Schmidt Berthelsen på telefon 99 55 48 40.

Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning på baggrund af stillingsopslaget, der præciserer dine kompetencer i relation til stillingen senest den 12. Februar 2010 Vi modtager kun din ansøgning og CV elektronisk via link fra stillingsopslaget, hvor du kan vedhæfte dine filer.

DONG Energy er en af Nordens førende energikoncerner med hovedsæde i Danmark. Vores forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa. Vi beskæftiger ca. 5.500 medarbejdere og omsætter for 61 mia. danske kroner. 

Add to My Account
<< Back