<< Back

This job listing is no longer active.
Please use our Environment Jobs Search to find current vacancies.

Title

Delprojektledere til Vindprojekter

Posted
Reference   (Please mention Stopdodo/Environment Jobs in your application)
Sectors Sustainability, Climate, CSR, EMS
Location Denmark - Europe
Type Fixed Term and Permanent Roles
Status Full Time
Level Mid Level
Deadline 07/03/2011
Company Name Dong Energy
Contact Name Søren Ranneries
Website Further Details / Applications
Dong Energy logo
Also Listing:
Description

Vil du være med til at fremtidssikre energien, når vi bygger energianlæg i Danmark og udlandet?

Så har vi brug for dygtige delprojektledere snarest muligt i vores afdeling Electrical Leads. Afdelingen hører under Renewables, som er en stor og hastigt voksende forretningsenhed med 640 medarbejdere.

Vi er blandt Europas førende energivirksomheder med mere end 30 års erfaring inden for vindkraft. Mere end 20 procent af vores energi kommer fra vedvarende energikilder. Vi bygger og driver store onshore og offshore vindmølleparker i Danmark og udlandet. Vi er også en af de førende virksomheder inden for udviklingen af offshore vindprojekter i England.

Sammen med dine kolleger i afdelingen udvikler og gennemfører du projekter inden for onshore og offshore højspændingsanlæg til nettilslutning af vindkraft. Vi er blandt andet ansvarlige for at designe, projektere og indkøbe højspændingskabler, transformere og koblingsanlæg. Derudover udfører vi modellering og simulering af nettet. Til systemanalyse benytter vi avancerede dynamiske simuleringsværktøjer, herunder DlgSILENT, Power Factory og andre it-værktøjer.

Du kan frit vælge, om dit arbejdssted er på Teglholmen i København eller i Skærbæk ved Fredericia. Hvis du vælger Teglholmen, vil dit arbejdssted være i Gentofte efter den 1. maj 2011.

Ansvar og arbejdsopgaver

Du har et udfordrende job som delprojektleder for den elektriske del af et anlægsprojekt, hvor du leder og koordinerer indsatsen for en gruppe kompetente medarbejdere. Desuden er du ansvarlig for at sikre overholdelse af tidsfrister, kvalitet og budget for den elektriske del af projektet. Du leder elteamets møder og laver aftale om den enkelte projektdeltagers rolle og ansvar i projektet

Derudover er dine primære opgaver at:

  • udarbejde kontraktstrategi inden for dit område
  • koordinere projektet med kolleger fra andre fagområder
  • forhandle leverancekontrakter i samarbejde med den kontraktansvarlige
  • sørge for tilslutningsaftale med netejeren i tilslutningspunktet
  • identificere og vurdere risici inden for området.

Din profil

Du har en uddannelse som civil- eller diplomingeniør inden for stærkstrømsområdet og er interesseret i at arbejde med tekniske og kommercielle problemstillinger i forbindelse med energianlæg.

Vi lægger vægt på, at du ud over erfaring med projektledelse også har erfaring med planlægning og projektering af forsyningsnet.

Da vi er en international virksomhed og arbejder tæt sammen med vores kolleger i udlandet, er det vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi lægger vægt på, at du er udadvendt og har en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde. Du trives med at arbejde i teams sammen med dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere. Du har en analytisk tilgang til dine opgaver og forstår at præsentere dine forslag og resultater på en overbevisende måde. Desuden er du lydhør over for nye udviklingstendenser og god til at tilegne dig ny viden.

Vi tilbyder

Et fagligt miljø og et engagement ud over det sædvanlige. Vores tekniske løsninger er på et højt niveau. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores indsats og bruger mange ressourcer på forskning og udvikling og demonstrationsanlæg. Du indgår i en afdeling med mange erfarne kolleger, der har fokus på medarbejderudvikling.

Gennem dit arbejde er du med til at gennemføre en ambitiøs strategi om international vækst og videre udvikling af vedvarende energiløsninger uden CO2-udledning.

Som medarbejder hos os har du gode muligheder for udvikling og uddannelse. Du har også gode muligheder for kortere eller længere ophold i udlandet, hvis du ønsker det. Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Ranneries på telefon 99 55 76 34, hvis du vil vide mere om stillingerne.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og dine eksamenspapirer udelukkende i elektronisk form senest den 7. marts 2011.

Add to My Account
<< Back